Roterende Verreiker

De roterende verreikers van Scheepsma Logistiek zijn wendbaar en door een scala aan hulpstukken, breed inzetbaar in heel Noord-Nederland.

Onze roterende verreikers hebben een veelvoud aan hulpstukken bij zich, die uitgebreid kunnen worden met hijsmiddelen.
Voor het hijsen van onderdelen is er een keus uit een korte jib met een capaciteit van 5 ton, een 3 meter lange jib met een capaciteit van 1,6 ton en een 2 meter lange lierjib met een capaciteit van 2 ton. De roterende verreiker kan daarmee alle voor zijn capaciteit bestemde hijsklussen aan.

verreiker

Een ander hulpstuk is de draaibare werkbak, deze werkbak is een speciale hoogwerkerbak, deze werkbak heeft een naar binnen opengaande deur waardoor op hoogte voor een gevel makkelijk onderdelen naar binnen kunnen worden gebracht bijvoorbeeld keukenblokken, verhuis spullen of glas- gips platen.

Ook de speciale open-werkbak is een topper in de hulpstukken, wordt vaak gebruikt in asbest sanering voor het verwijderen van dakplaten van stallen bij boerderijen. De verreiker zelf is daarvoor uitgerust met een overdruk cabine. 

Standaard zijn onze verreikers uitgerust met een roterend vorkenbord ideaal voor het verplaatsen van pallets, bokken ect. Deze lepels kunnen verlengd worden tot 2,5 meter lengte.

Aan de lierjib kan een glaszuiger gemonteerd worden. De glaszuiger is voorzien van een accusysteem zodat er steeds voldoende onderdruk is. Hierdoor is een veilige plaatsing van het glas altijd gewaarborgd.

De roterende verreikers worden elk jaar gekeurd en voorzien van stickers en stempels. Het kettingwerk wordt jaarlijks geïnspecteerd en vierjaarlijks beproefd, dit allemaal zoals omschreven is in de VCA* norm.
Schade aan grasvelden of bestrating kan voorkomen worden door op bestelling kunststof of stalen rijplaten te laten meenemen.

roterende verreiker lastdiagram LeeuwardenLastdiagram verreiker

Dit diagram geeft een indicatie, de maximaal te dragen last is afhankelijk van het te gebruiken hulpstuk. Informeer voor uw specifieke toepassing naar de mogelijkheden.

 

Specificaties verreiker

Max. Werkhoogte: 22,60 meter
Max. Reikhoogte: 20,60 meter
Max. Reikwijdte: 18 meter
Max. Hefcapaciteit: 4500 kg
Lengte vorken: 120 cm
Afmeting werkbak l x b: 1 x 4 meter
Afmeting werkplateau l x b: 2 x 4 meter
Gewicht verreiker: 16,65 ton
Afmeting verreiker lxbxh: 6,67 x 2,43 x 3,02 meter
Stabilisatie: 4 individueel instelbare stabilisatoren

Hulpstukken

• Roterend vorkenbord
• Hijshaak 5T
• Werkplateau 4,3m x 1,5 m klasse 1000kg/365kg met camera
• Jib 2,5m met 2T lier
• Openwerkbak
• Hydraulisch uitschuifbare jib (8meter)
• 4 stuks 3,2T hijskettingen 3m
• 4 stuks 3 T hijsbanden 3m
• 4 sluitingen 4,5T

 

Roterende verreikers en Hijskranen

X